Livestream uitvaart

  • Livestreamen op de begraafplaats
  • inclusief bewerking van de film
  • Presentatie verwerkt in de film
  • Gratis USB stick met afscheidsfilm

Een uitvaart van een dierbare wilt u bijwonen, maar dat gaat niet altijd. Vanwege de afstand of immobiliteit. Mijn laatste ik heeft dé manier gevonden om de uitvaart alsnog te kunnen bijwonen namelijk, de uitvaartdienst live volgen via internet door middel van een live-stream.

Toch aanwezig zijn bij de uitvaart van uw dierbare? Het kan !

Afscheid nemen van uw dierbare is in deze tijd lastiger dan anders.
Middels online streaming kunt u toch op afstand aanwezig zijn.

Wij kunnen live beelden tijdens de uitvaart verzorgen voor een ieder die niet zelf aanwezig kan zijn tijdens de uitvaart.

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 52 01 29 50 of stuur een mail naar contact@kijklive.nl

Reacties

Het is ontzettend fijn werken met Diana. Korte lijnen, afspraken worden nagekomen. Tijdens opname van de dienst heb ik geen seconde in de gaten gehad dat ze er waren. Een prachtige film is het resultaat. Absolute aanrader!

Paul Dijkshoorn

Naast dat Diana een geweldig lieve vrouw is maakt ze ook nog eens prachtige videoboodschappen wat een herinnering weer even tastbaar zal maken. Zo persoonlijk en dierbaar wat van onschatbare waarde zal zijn in moeilijke momenten en dagen. Lieve Groet, As Creations

As Creations

Diana heeft van mijn vader tijdens zijn periode van dementie een mooie persoonlijke film gemaakt. Erg mooi om deze , wanneer het slechter met hem gaat toch nog te hebben.

Patricia Stigter

Uitvaart fotografie

  • Inclusief alle foto's (digitaal)
  • Gratis fotoboek van 20x15cm